<image=DeMoSo logo> <image=DeMoSo image>
U bevindt zich hier: www.demoso.nl / Dienstverlening

Dienstverlening

<image=Processor-board.png>
Processor Module

DeMoSo DeMoSo B.V., is gespecialiseerd in het vormgeven van innovatieve idee├źn tot krachtige embedded systemen. Als toegewijde experts in embedded ontwikkeling staan wij klaar om uw visie te realiseren door geavanceerde, op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Onze Embedded Ontwikkelingsdiensten:

  • Microcontroller Programmering: Wij zijn bedreven in het programmeren van verschillende microcontrollers, waaronder GigaDevice, STM32, en meer.
  • Real-Time Systemen: Onze expertise omvat de ontwikkeling van real-time systemen, cruciaal voor toepassingen waar timing en nauwkeurigheid van vitaal belang zijn.
  • IoT Integratie: Wij bieden oplossingen voor de integratie van Internet of Things (IoT) in embedded systemen, waardoor connectiviteit en gegevensverzameling worden vergemakkelijkt.
  • Printplaatontwerp (PCB): Ons team kan PCB's ontwerpen die perfect aansluiten bij de specificaties van uw embedded systeem.
  • Kies DeMoSo B.V. voor uw embedded ontwikkelingsbehoeften en ervaar een partnerschap gebouwd op technische excellentie, innovatie en toewijding aan het succes van uw projecten.